Quantcast
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog



Channel Description:

MHH AUTO - https://mhhauto.com

older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | .... | 4906 | newer

    0 0

    hi all mhh members
    i have an exception offer for mhhforum members
    WIRING DIAGRAMS (WD) modification for all : MOTOROLA HC05 / HC08 / hc11 / HC912 hc9s12
    to avoid any risk read our motorola , some wiring diagrams given XPROG must be modified this is why I opened this Thread ( many WD from manual Xprog not work )
    i have all solution for this problems !!!
    latest price for 15 modification 100 eur
    i have more than 15 modification
    list of mask :

    * all hc05 mask
    * MC68HC08 : 4L52H - 0J66D - 1H56A - 3K85 - 2J74Y - 3J74Y -
    * MC68HC11 : 4E28B - 2F37E - E87J - all other MC68HC11E9 mask
    * MC68HC12 : 1K79X - 3N91L - 4N91L -
    * for all other mask and TMS no existe on list contact me
    for all problem whith xprog contact me in PM
    Best Regards
    wahye

    0 0
  • 05/10/13--11:48: SIS 2011A
  • Need license key for SIS 2011A.
    SIS: SS B6A6 9339 BF2B 4B20 3AA8 37F2
    Thank you.

    0 0
  • 05/10/13--12:12: Need Diagnostic Link
  • Would some one please post Detroit Diagnostic link for EPA 07 engines please.

    0 0

    Hello.

    I forgot disconnect CDP+ from car while unplug and plug car battery...
    and now autocom get "red lights".
    There some another strange behavior, when I plug only OBD to any car there no lights. But when I plug additionally USB cable there red lights show.
    If only USB cable connected there no lights (like default).

    This is really strange. I can flash ST32 but earlier I must repair this no lighting when OBD cable plugged.

    So someone have a concept to repair this? I've checked voltage stabilizer and rectifying diodes - all ok. What component can do this strange behavior (lighting only when OBD and USB connected - two separately connected no lighting).

    0 0

    Hi ,
    Everbody , can who upload agian Bentley Assist 09.2011 or new more version , i need Offline version to installs on Windows OS .
    Thanks.

    0 0
  • 05/10/13--20:23: EGR and DPF off pleaseee
  • Hello i need help me. EGR DPF off. thankk smart 451 cdi

    ori.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 3 times
    Size: 493.42 KB


    0 0
  • 05/10/13--20:34: HOW TO install tis globle ?
  • hello all member please you help me install TIS for me i can't install this soft.

    0 0

    hi all , please you me servic manual hyudai power tex 2002 for me . i need .thank

    0 0

    can anyone have DAF/Paccar DAVIE Developer Tool
    share for educative purposes

    show-image.jpg
    File Type: .jpg
    Downloaded: 39 times
    Size: 67.16 KB


    0 0

    Hi who can tell me how i can see if my sd multiplexer is blacklisted .

    i use dvd version 3/2012

    i can read all cars with HHT program
    i can also read out all cars with DAS
    but when i use Xentry no cars working .

    it Always say put ignition on .

    initialisation of multiplexer failed .

    who can help me

    i also have installed the blacklisted fix for 3/2012 version .

    cal.ini is set to PART W


    who can check my laptop maybe with teamviewer.

    0 0
  • 05/11/13--03:39: Radio cod Honda Accord 2009
  • Hi Please can somebody help me with finding the code or decoding from this dump.
    Thanks.

    Honda Radio.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 5 times
    Size: 41.69 KB


    0 0
  • 05/11/13--04:35: clip activation need
  • hello guys.
    i need activation for clip version 107. is posible?
    code in photo.

    thanks

    la foto.JPG
    File Type: .jpg
    Downloaded: 26 times
    Size: 84.64 KB


    0 0
  • 05/11/13--06:12: Power steering problem
  • Hi All,

    I have recently had a new gearbox fitted to an 08 s-max

    Since this has been done I have noticed the steering is very tight at speeds of above about 30mph.

    It has only done this since the gearbox was replaced, is there a power steering pressure switch or similar that may have been left unplugged that is causing this? as I know the garage will most likely of removed the subframe etc to do the job.

    The car uses Electro Hydraulic steering.

    The only other thing that I know if is the PSCM has had a newer software put on it, however it was fine after this. as a last resort is there a way to "downgrade" the software on the PSCM?

    Many Thanks

    James

    0 0

    hi,
    i need a little bit tunned file for this Mondeo 2.0 TDCI 130PS
    and here the file

    mondeo.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 6 times
    Size: 143.86 KB


    0 0

    delete

    0 0

    Guys,

    Need your help here..
    This W210 E220CDI came driven by the owner to the workshop. Well, you will say nothing strange about that... but the key was not in the key module but in his pocket (no, car does not have KeyLess Go!).

    He was driving and needed to fill the tank but when he removed the key the engine did not shut off, stering wheel lock does not engage. It looks like the key is rotated to pos. 2.

    Traced back to the light module. The backup (reverse) lamps are ON all the time, even when shift is in P position. The module has 5 connectors: A,B,C,D,E

    If connector A is removed, the backup lamps go OFF and the dashboard is OFF. Insert key and everything works fine except offcourse for the lamps in rear which are connected to connector A.

    Now if connector C is removed and A is back in position: everything is working fine including the lamps in rear.

    Tried to find a schematic showing this connector but did not succeed! All schematics are showing A,B,D and E, but not connector C!!!

    Have included picture of the lightmodule connectors and the blue connector C.

    If any one can find a schematic or has any info related to this problem/connector... please post.

    Foto_1.JPG
    File Type: .jpg
    Downloaded: 8 times
    Size: 470.06 KB


    0 0

    Hello everyone, im new here and i need some help, I have a Mercedes Xentry 1/2013 (update)and i cant install, i don't have it install before on my computer, how and where can i find xentry to install? please can anyone help me please..Smile

    0 0
  • 05/11/13--10:21: code for sedere 2012
  • Please can someone help me whit the code for sedre
    My code is KMCNCAAA, language is Netherlands.

    0 0
  • 05/11/13--10:37: Can U Help Me? Fiat Stilo
  • Hi

    I Have Problem with a Fiat Stillo Radi Code.....

    I Dont Have idee ... the battry was empty and now no music in the car can somebuddy help me with the radio code??


    Thanks In Advance

    UmKa

    1.jpg
    File Type: .jpg
    Downloaded: 5 times
    Size: 98.2 KB


    0 0
  • 05/11/13--13:08: SIM4 SE need virgin.
  • Hello.
    I have w203 1.8.and.

    1. I need to do virgin ecu.
    2. I read by Abritus Flash and Eeprom but in ecu flasher is only SIM4 LE. Im not sure if i can read SE like LE? But reads and looks ok.
    3 I att. files.

    ecu MB 026 545 47 32

    Thanks in advance.

    026 545 47 32.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 1 times
    Size: 18.36 KB


older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | .... | 4906 | newer