Quantcast
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog



Channel Description:

MHH AUTO - https://mhhauto.com

older | 1 | .... | 603 | 604 | (Page 605) | 606 | 607 | .... | 4917 | newer

    0 0

    Hi Lads,
    Please advise me on the below China Volvo Vcads tool???
    Does it work ok or will I be throwing $165 dollars away. If not what is the China Volvo 88890300 like for $900???
    If neither any good which Volvo tool do you advise please? and from where?



    Volvo VCADS Pro V2.40 Multi-language Volvo Truck Diagnostic Tool

    39

    0 0
  • 07/08/15--02:09: VW Dash Pin Code Request
  • hi all,

    Can someone please confirm the pin code for this dump.
    I have it at 03533.

    regards

    VW Jetta_1J0920825A_24C02_Ori.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 5 times
    Size: 337 bytes


    0 0
  • 07/08/15--02:13: Vediamo ODX Flies
  • hi Guys
    can someone tell me how i insert ODX Flies in Vediamo and where I find them.


    Thx

    0 0

    Hi guys!

    I bought a C4 china clone with additional HDD with 03.2015. I activated it and all software componentns seem to work(Xentry, DAS, WIS, EPC are starting without problems). While I connect to the car it starts trying to read the car details but it can´t and ask me for input of the car details manually. After I enter the car details (like w211, 200CD,I production year...) he need minutes to go further and then asks me for the VIN. After I entered the VIN it again takes minutes and then asks me again for the VIN. This happens not only for the W211 but also for all other cars I have tested so far (W211, W212, Sprinter 906).

    The communication between CAR<->C4<->PC/Laptop seems to work correctly, but somehow the C4 has problems to read any car information. There are no software error codes present!? It just always wants me to enter the car details manually.

    Yesterday, I downloaded an Acronis image from 12.2014 and installed it successfully on my D630, because I thought its a software problem. But again the same problem. It wants me to enter the car details and VIn manually. That´s it. I think the hardware (C4) is broken?

    I also installed all blacklist patches, removed the DAS/bin folder and so on.

    Is there somebody who experienced similar problems and have a solution for me? Otherwise I have to send it back to china.

    Regards

    Adam

    0 0

    does anyone have anyh information about reading and flashing bosch edc16 over canbus?

    i was in a discussion about mapping my s60 2.4d and i was saying you need a kline to the obd2 port to map my car or bench flash.

    to which they replied you can read and flash over canbus but they would not reveal how to do so, does anyone know how this is possible?

    i have kess v2.12 and also fgtech galleto v54 if this helps

    0 0

    Hi everyone.
    I've just bought the new kess V2 clone with sfotware 2.1 and I already got an old ktag with software 1.89 (fw 5.001) installed on my pc.
    Will the kess v2 work together with the ktag old software ?

    0 0

    Hi!
    If anyone can share the workshop and electrical wiring manuals, I would be very thankful.
    I'm having various problems with my 2005 Mitsubishi Colt and those manuals would be a great help.
    The onboard computer display restarts as if I've just connected the battery, while the cars is running, the central lock blinks the lights but doesn't actuate the door locks, the ventilation doesn't work and the alternator doesn't charge.
    I already replaced the rectifier, inside the alternator, and still it doesn't charge.
    Does anyone, besides sharing the manuals, can help me with these problems?
    BeerBeerBeer

    0 0

    Hi everybody,

    I need some help, EOS EDC16U34 2.0TDI 140hp, after remap car won't go over 2900rpm. Ori file is write back, but problem stays. Any idea?

    Thank you.

    0 0
  • 07/08/15--03:31: dash Rover 75 problem
  • Hello,
    Could you help me please to repare my dash file dump
    When i try to flash my dash i got writing message 21 error
    When i try with other dash dump that i found on forum i got 34 error
    You can take a look on my original dash ike_wr.bin, also error message.
    Thanks in advance for your help

    IKE Rover 75 .rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 1 times
    Size: 774.92 KB


    0 0
  • 07/08/15--03:33: VW Polo light problem
  • Hi!
    I have a problem with the running lights of my 2004 Polo TDI.
    The driver side running lights don't light up. I've already check the fuses, the continuity of current on the headlight and tailight, replaced the bulbs and still nothing.
    The other lights (high beacon, normal lights, fog light, turn signals and reverse lights) work just fine.
    Can anyone help me?
    Thanks in advance!
    Beer

    0 0
  • 07/08/15--04:11: Skoda 1.6 CAYC EGR
  • Need EGR off.. Best for free, or not too expensive.. Smile

    1.6 tdi 77kw.. PCR 2.1.. CAYC engine

    Skoda Octavia 1.6 EGR.rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 1 times
    Size: 108.35 KB


    0 0

    NEED CLEAR AIRBAG LOGAN

    A2C80612810
    285584207R

    THANKS IN ADVANCE

    mpc5603p_data flash(00800000, 00010000)_(LE).rar
    File Type: .rar
    Downloaded: 2 times
    Size: 5.05 KB


    0 0

    Hello,

    Trying to install Scary's Diagbox 7.01, have successfully installed on a 17" laptop (Fujitsu Siemems Amilo Xi 1554).

    Am attempting to install it on a 10" Packard Bell netbook running Windows 7 x86.

    Very strange problem is occuring when I'm attempting to activate the software.

    As you can see from the screengrab below, the diagbox activation windows is only displaying a small rectangle at the top left hand of the screen.

    Because of this, I am unable to activate the software and finish off the installation.

    Screen resolution on the netbook is 1366 x 768 (of the top of my head).

    [Image: diagbox%20activation%20problem_zpsiktei09y.jpg]

    Any advice as to how I can resolve this problem gratefully received.

    Thanks, Vaughn.

    0 0

    New Holland L180 L185 L190 C185 C190 Repair Manual
    SKID STEER LOADER, COMPACT TRACK LOADER

    [Image: images?q=tbn:ANd9GcRBpdmsTQCekOS4Uh8jv4T...99X0-4m6yQ]

    Step 1. Press REP +
    Step 2. Press Thanks
    Step 3. Press PM and ask for the pass Mail
    Step 4. Wait for reply and enjoy Kolo

    Anyone asks for pass on the thread it will be ignored.

    Regards
    Azztec

    L180 L185 L190, C185 C190 Repair Manual #55.txt
    File Type: .txt
    Downloaded: 0 times
    Size: 249 bytes


    0 0

    Hi, I need full dump BSI Valeo (Flash+EEprom) for peugeot 307 2001y
    Maybe someone have this files? This is on HC912DG128

    [Image: _d0170a886526b4c95e49c6141c8050ce.jpeg]

    [Image: _be42ca47a68e343f81d46e1886ec921d.jpeg]

    0 0
  • 07/09/15--02:13: fault code P1F01 psa
  • hi all,wondering weather anyone can help me i have a 308 1.6 hdi"ecu sid 807 evo" and have got fault message code,P1F01 undocumented, 533
    any help will be appreciated its driving me mad no power hard to start nightmare,
    many thanks

    0 0

    Hello there,

    I need help to activate xentry/Das dvd 03.2015 on dell latitude d630.
    I have cloned the hdd so i can have in the software in two laptops (dell latitude d630) and in the original hdd that came with the multiplexer we activated just fine all the softwares(xentry/das/epc/wis) but in the cloned HDD we were able to activate all softwares except DAS. I believe this is due to chinese hdd lock.

    DOES ANYONE PLEASE HAVE ANY SOLUTION FOR THIS?

    thank you very much.

    0 0
  • 07/09/15--02:35: chrysler bosch EDC15C5-7.18
  • does anyone have an immo off soloution for this? ive checked the usual softwares iud/otocheck... etc


    thanks in advance for any suggestions

    0 0
  • 07/09/15--02:51: Autoboss v30 elite for sale
  • $1178 for original AUTOBOSS V30 Elite Two Year free Update Online With Printer
    AUTOBOSS V30 ELITE in the world this year, selling up
    [Image: V30EliteSuperScanner(2).jpg]
    http://www.obd2tool.com/goods-4521-Origi...inter.html
    Payment can be used Westem Union

    0 0

    Hello,
    I have 2 BMW K+DCAN INPA interfaces and neither are working. I tested on a diesel BMW e46 and it says Ignition: Off, Battery: Off.

    I tried with INPA 5.00, 5.02, 5.06 and nothing. I followed guides from youtube and forums and nothing. I used the same USB port all the time. The Interface gets recognised and connects to the laptop. A red light lights up when connected to the car and then turns off after couple seconds. I simply can't connect to the car. It does not recognise it.

    Does anybody have any advices? I posted some photos with the interfaces in the link.

    bmw interface photos.txt
    File Type: .txt
    Downloaded: 2 times
    Size: 53 bytes


older | 1 | .... | 603 | 604 | (Page 605) | 606 | 607 | .... | 4917 | newer